arbejdsområder

Vi tror på, at godt håndværk aldrig går af mode og vi ved, at glæden ved en “discountpris” er kortere end glæden ved god kvalitet. Her kan du se, hvad vi bl.a. beskæftiger os med:

Totalentreprise

Mangler du plads eller går med en drøm om, hvordan dit hus kan blive endnu bedre, så er vi den rette partner til at følge dig hele vejen. Du får grundig rådgivning med tid og plads til alle de aspekter, som en ombygning indebærer.
Vi tegner og projekterer selv alle sine byggerier, så det ikke er nødvendigt med dyr ekspertise udefra, og så der er en vidensmæssigt sammenhæng fra tegning til aflevering.

bjaelkebyg

Nybyggeri:

● Opførelse af boligbyggeri til private
● Opførelse af er hvervbyggeri
● Opførelse af landbrugsbyggeri

bjaelkebyg
Renovering/tilbygning:

● Snedker og tømrerarbejde
● Tagudskiftning, tegl, beton, eternit, stålplader m.m
● Vinduesudskiftning, træ/alu, træ PVC
● Facaderenovering
● Ombygning/indretning af værelser på gl. loftrum
● Ombygning/indretning af nye badeværelser
● Om - og tilbygning af kontorer, institutioner m.m. af enhver art
● Udbedring af råd- og svampeskader, jord-, beton og kloakarbejde
● Køkkener
● Malerarbejde
● Murerarbejde
● Jord og betonarbejde
● Gravearbejde

Tømrer & Snedker

Vi klarer både det simple og det mere avancerede! Vi lægger gulv, beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Vi opsætter trapper, istandsætter døre og vinduer. Vi tager os af tagkonstruktioner som spær, kviste og vindskeder. Vi bygger sommerhuse, garager, udestuer og meget mere.

Vores team bestå af erfarne og dygtige håndværkere, der sætter en ære i deres arbejde, uanset omfang. Tilfredse kunder er vores levebrød og vi sørger derfor altid for at levere det bedst mulige resultat!

Vinduer & døre

Er deres døre og vinduer nedslidte og trænger til en udskiftning, kan vi tilbyde flere løsninger. Hvad enten de ønsker nye elementer i træ, træ/alu eller plastikvinduer og døre.

Ved renovering af Deres eksisterende vinduer og døre kan vi bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag.

Vi isætter kun kvalitetsprodukter, som vi stå 100% inde for - som vi har mange års erfaring med - andet betaler sig ikke hverken for Dem eller os.

Når det drejer sig om malede trævinduer og træ/alu. vinduer, bruger vi KPK Vinduer og døre, som du kan læse mere om her: www.kpk-vinduer.dk

Når det drejer sig om plastvinduer bruger vi Primo Vinduer som du kan læse mere om her: www.primovinduer.dk

bjaelkebyg

Tagarbejde

Mange års erfaring har gjort os til specialister indenfor tagrenovering og lægning af tag.

Taget er et af de vigtigste værn mod vejrliget, og der spares tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så der med tiden ikke udvikles større skader

Vores kendskab til de meste moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation, eller om der er behov for en større udskiftning.

Så om De vil have nye betontagesten, teglsten, eternitplader eller stål tag, kan De trygt hende Dem til os.

Trænger Deres tag til et eftersyn?

Den lette løsning på stort tag-problem

Over 100.000 parcelhuse i Danmark fra 1950'erne og 60'erne har eternittag. Den forventede levetid er 30-40 år, så et meget stort antal eternittage skal renoveres de kommende år. Det vil give travlhed – og miljøproblemer.
De gamle tage indeholder nemlig asbest, som kan frigives ved nedtagning.

Den enkle løsning på et stort problem er nu fundet:

Traditionelt tømrer/snedkerarbejde og betonarbejde.

Betonarbejde

Vi udfører også mindre og mellemstore opgaver indenfor betonarbejde - armerede, såvel som uarmerede betonstøbninger, konstruktioner, fundamenter, sokler og gulvstøbninger, som oftest i forbindelse med entrepriser, men også gerne på enkeltopgaver. Vi klarer indkørslen, belægningssten, kantsten osv. samt gravearbejde med minigraver.

bjaelkebyg

Murerarbejde

Nye huse eller gamle huse - de fleste huse er bygget i mursten, og det kræver ekspertise at renovere bygninger, hvor der måske er mure, som er 100 år - og mure som kun er 10 eller 20 - i det samme hus. Her er et grundigt kendskab til materialer og lokal byggeskik vigtig, så det gamle og det nye kan arbejde sammen, og materialerne fungere med hinanden. Vi kan både det nye og det traditionelle. Vi har erfaring med alt fra kampe- og syldstensmure til moderne elementhuse. Vi hjælper gerne med at sikre, at dit hus holder 100 år til eller kan ombygges, så det passer til dine behov uden at blive skæmmet eller risikere skader. Indvendigt har vi styr på alt i fliser og klinker til køkken, bad eller gulve - med og uden varme.

Forsikringsskader

Skulle De være så uheldig at få brug for Deres forsikring i forbindelse med forsikringsskader, kan De trygt henvende Dem til os.

Vi har efterhånden fået en stor erfaring inden for bygningskader, såvel som brand-, vand- og stormskader.

JF Totalbyg kan også tilbyde Dem en totalløsning ved skadeudbedring og sørger for alt, lige fra akut skadeservice til slutrengøreing, når skader er udbedret.

bjaelkebyg

Malerafdeling

Vi løser indvendige og udvendige opgaver for private, offentlige og erhverv.

Vi tilbyder:
● Indvendig og udvendig maleropgaver
● Maling af vægge, lofter og træværk
● Opsætning af glasfilt, miljøvæv og tapet
● Pudsning af facader
● Reparationer af facader
● Maling af facader
● Reparation og vedligeholdelse

Uanset om det er en dagligstue eller en kirke med 800 år gamle mure, kan man være sikker på, at vores maler har den fornødne ekspertise og det håndelag, der sikrer kvalitet og kundetilfredshed. Vi maler både inde og ude og på alle flader med omhu og akkuratesse. Vi sikrer de præcise kanter og de stærke flader, uanset om det er vægge eller vinduer, gesimser eller køkkenlåger. Du kan altid få rådgivning om både materialer og særlige forhold, hvis du f.eks. har en fredet bygning eller har særlige ønsker om materialer som økologiske eller andre specielle pigmenter.

bjaelkebyg

Du meget velkommen til at ringe/skrive og stille spørgsmål og få et uforpligtende tilbud.

Bjælkehuse

JF Totalbyg leverer sommer og helårshuse i mange forskellige udformninger - helt efter kundernes ønsker.
Der anvendes overalt miljøvenlige materialer. Et velbygget træhus har et godt indeklima, er allergivenligt, og er en behagelig bolig at leve i.
Et bjælkehus fra Bjælkebyg skal naturligvis vedligeholdes som alle andre huse. Men da alle materialer er af første klasses fyrretræ med meget harpiks, er det behandlet fra naturens hånd, så svamp- og insektangreb formindskes. Umiddelbart efter opførslen skal huset afvaskes med skimmel- og svampedræbende middel - derefter have en behandling med grundingsolie og derefter smørres med en god træbeskyttelsesmiddel, som skal indeholde pigmenter, der kan beskytte mod solens UV-stråler. Fremover skal huset kun
vedligeholdes med træbeskyttelsesmiddel.
At bygge et bjælkehus er ikke kun at bygge et nyt hus. Det er også at vise, at man nærer en dyb kærlighed til naturen. Et bjælkehus kan i det store hele fremstilles af naturprodukter. Det gælder alt lige fra gulv,
vægge og loft, til isolering, som kan være hør, papiruld eller Rocwool, og taget kan være tegl. Et lille stykke natur,
som kan placeres næsten overalt.
Et bjælkehus repræsenterer også en mere end 1000 år gammel tradition, som rigtig mange danskere har taget til sig på grund af bjælkehusets fantastiske egenskaber. Også rent arkitektonisk har et bjælkehus et mere rustikt udtryk end et traditionelt træhus og det udstråler massiv kvalitet hele vejen igennem.

bjaelkebyg