TØMRER & SNEDKER

Vi klarer både det simple og det mere avancerede! Vi lægger gulv, beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader. Vi opsætter trapper, istandsætter døre og vinduer. Vi tager os af tagkonstruktioner som spær, kviste og vindskeder. Vi bygger sommerhuse, garager, udestuer og meget mere.

Vores team bestå af erfarne og dygtige håndværkere, der sætter en ære i deres arbejde, uanset omfang. Tilfredse kunder er vores levebrød og vi sørger derfor altid for at levere det bedst mulige resultat!

VINDUER & DØRE

Er deres døre og vinduer nedslidte og trænger til en udskiftning, kan vi tilbyde flere løsninger. Hvad enten de ønsker nye elementer i træ, træ/alu eller plastikvinduer og døre.

Ved renovering af Deres eksisterende vinduer og døre kan vi bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag.

Vi isætter kun kvalitetsprodukter, som vi stå 100% inde for – som vi har mange års erfaring med – andet betaler sig ikke hverken for Dem eller os.

Når det drejer sig om malede trævinduer og træ/alu. vinduer, bruger vi KPK Vinduer og døre, som du kan læse mere om her: www.kpk-vinduer.dk

Når det drejer sig om plastvinduer bruger vi Primo Vinduer som du kan læse mere om her: www.primovinduer.dk

bjaelkebyg

TAGARBEJDE

Mange års erfaring har gjort os til specialister indenfor tagrenovering og lægning af tag.

Taget er et af de vigtigste værn mod vejrliget, og der spares tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så der med tiden ikke udvikles større skader

Vores kendskab til de meste moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation, eller om der er behov for en større udskiftning.

Så om De vil have nye betontagesten, teglsten, eternitplader eller stål tag, kan De trygt hende Dem til os.

Trænger Deres tag til et eftersyn?

DEN LETTE LØSNING PÅ STORT TAG-PROBLEM

Over 100.000 parcelhuse i Danmark fra 1950’erne og 60’erne har eternittag. Den forventede levetid er 30-40 år, så et meget stort antal eternittage skal renoveres de kommende år. Det vil give travlhed – og miljøproblemer.
De gamle tage indeholder nemlig asbest, som kan frigives ved nedtagning.

Den enkle løsning på et stort problem er nu fundet:

Traditionelt tømrer/snedkerarbejde og betonarbejde.